OM OS
Iris

Danske løgblomster

- fra lokale gartnerier

HVAD ER EN LØGDRIVER

Tulipaner høstes og bundtes
Tulipaner klar til pakning

Løgdriverklubben Danmark er foreningen for de danske tulipan- og løgblomstgartnerier.

 

At ”drive” løg er et fagudtryk, der står for at frembringe blomster fra selve blomsterløget. Måske kender du udtrykket, fra hyacinterne vi stiller i glas i vindueskarmen med et lille papirkræmmerhus over.

Det kræver mange processer, hvor viden og teknik skal spille sammen. En løgdriver er altså en højt specialiseret gartner.

 

Løgdriverklubbens mission er at frembringe danske tulipaner og andre løgblomster af høj kvalitet tilpasset tidens trends og de danske forbrugeres ønsker og smag.

 

Klubbens 26 medlemmer frembringer årligt ca.54 mill. afskårne tulipaner, 10 mill. hyacinter i potter og ca. 35 mill. narcisser i potter og flere millioner andre typer løgblomster.

 

 

Den røde tulipan

Medlemmernes logo – den friske danske tulipan eller løgblomst – er forbrugerens sikkerhed for at løgblomsten er et 1.klasses produkt frembragt i et dansk gartneri. Kun medlemmerne af Løgdriverklubben må anvende klubbens logo, den friske danske tulipan.

 

Du kan købe de danske løgblomster i alle former for detailhandel. Du vil finde et spændende sæsonudvalg hos blomsterhandlere, i have- og plantecentre, på torve, i supermarkeder, hos købmænd og mange flere steder.

 

Vores løgblomster er superfriske, når de forlader gartnerierne, og vi opfordrer dig til at kigge efter tulipan logoet og handle i butikker, der er kendt for at sælge friske, gode varer. Så får du størst glæde af dine blomster.

I de danske gartnerier arbejdes der professionelt på at skabe 1.klasses produkter til glæde for forbrugerne. Se her hvad der sker, fra blomsterløgene ankommer, til den færdige blomst forlader gartneriet.:

drivning af løg
friske danske løgblomster

LØGDRIVERKLUBBEN DANMARK

er foreningen for de danske tulipan- og løgblomstgartnerier.

FØLG OS PÅ DE SOCIALE MEDIER

Læs om produktnyheder, sæsonens løgblomster, se de inspirerende billeder og få ideer, tips og gode råd.

Fotos: Løgdriverklubben Danmark Websiden er udviklet af Copyright - All rights reserved